Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Duivenkater citroentaartjes
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Duivenkater citroentaartjes
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 °C. Smelt de boter in een steelpan.
Stap 2
Snijd de korstjes van de sneetjes duivenkater. Rol met een deegroller de sneetjes plat en bestrijk met de boter.
Stap 3
Bekleed 6 tartelette vormpjes met de sneetjes duivenkater met de beboterde kant naar beneden. Snijd de randjes voorzichtig bij.
Stap 4
Bak in 10 minuten goudbruin en knapperig. Laat helemaal afkoelen.
Stap 5
Klop met de handmixer de ricotta in 3 minuten luchtig en meng de lemoncurd erdoor. Verdeel over de taartbodems en garneer met de blauwe bessen en tijm.
Aanvullende benodigdheden
- - 6 tartelette vormpjes
- - handmixer
Voedingswaarden
- Energie321 kcal
- Eiwit10 g
- Koolhydraten38 g
- Vet14 gWaarvan verzadigd9 g
Trefwoorden
