Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Crème brûlée van paté met kruidkoekcrouton
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Crème brûlée van paté met kruidkoekcrouton
Stap 1
Meng de roompaté met de cranberrycompote of bosvruchtenjam en eventueel een klein scheutje cognac of port.
Stap 2
Vul er lage ovenvaste schaaltjes mee en strijk de bovenkant met de bolle kant van een vochtige lepel glad. Zet even in de koelkast om op te stijven.
Stap 3
Verwarm de ovengrill. Bestrooi de paté met basterdsuiker en laat deze karamelliseren onder de hete ovengrill.
Stap 4
Rooster intussen zeer dungesneden plakken kruidkoek in een broodrooster. Steek eventueel sterren eruit en serveer bij de paté.
Aanvullende benodigdheden
- - 4 ovenschaaltjes
- - uitsteekvormpje
Voedingswaarden
Trefwoorden
