Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Courgettisalade to go
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Courgettisalade to go
Stap 1
Rasp de groene schil van 1 limoen en pers beide vruchten uit. Halveer de avocado overlangs, verwijder de pit en schep het vruchtvlees uit de schil.
Stap 2
Doe met de rasp en sap van de limoen, yoghurt, koriander, peper en zout in een hoge beker. Pureer tot een gladde saus.
Stap 3
Verkruimel de feta en halveer de cherrytomaten en olijven.
Stap 4
Verdeel de avocadosaus over de bodem van de vier potten en leg daar achtereenvolgens de linzen, tomaten, olijven, feta en courgetti bovenop.
Stap 5
Sluit de potten af met de deksel en bewaar in de koelkast of koelbox.
Aanvullende benodigdheden
- - staafmixer
 - - 4 afsluitbare pot
 
Voedingswaarden
- Energie422 kcal
 - Eiwit10 g
 - Koolhydraten18 g
 - Vet30 gWaarvan verzadigd10 g
 
Trefwoorden
