Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Chocoladebroodjes
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Chocoladebroodjes
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel het deeg in 6 gelijke stukken. Verdeel 1,5 el hazelnootpasta over een plakjes deeg. Rol het deeg op en snijd de rol in de lengte door.
Stap 2
Leg de twee deegslierten met de snijkant omhoog op een met bakpapier beklede bakplaat en maak er een vlecht van. Rol de vlecht op tot een spiraal.
Stap 3
Maak er zo nog 5 met de rest van het deeg en de hazelnootpasta. Bak in 15-20 minuten goudbruin en gaar.
Stap 4
Neem de chocoladebroodjes uit de oven en laat afkoelen. Bereid de glazuur door de poedersuiker te mengen met 1 el water en schenk in streepjes over de broodjes.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie439 kcal
- Eiwit8 g
- Koolhydraten61 g
- Vet17 gWaarvan verzadigd7 g
Trefwoorden
