Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Chocolade galettes met kersen
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Chocolade galettes met kersen
Stap 1
Verwarm de oven op 200°C.
Stap 2
Ontdooi het bladerdeeg. Leg twee vellen bladerdeeg op elkaar en rol iets uit met een deegroller. Leg de plakken op een bakplaat met bakpapier. Bestrijk het midden van elke plak royaal met chocoladepasta. Vouw de randen cm voor cm dakpansgewijs om, zodat een cirkel of een hartvorm ontstaat.
Stap 3
Meng in een kom de suiker met een beetje filterkoffie. Bestrijk de randen van het deeg met neutrale olie en bestrooi met het suikermengsel.
Stap 4
Bak de galettes in ongeveer 20 minuten gaar in de oven tot de korst bruin en knapperig is. Zet de oven uit, maar laat de bakplaat in de oven staan. Haal de kersenbonbon uit de verpakking en druk in het midden van de warme galettes. Serveer direct.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie841 kcal
- Eiwit8 g
- Koolhydraten77 g
- Vet55 gWaarvan verzadigd23 g
Trefwoorden
