Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Champignonstoof met polenta
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Champignonstoof met polenta
Stap 1
Snipper de ui. Snijd de knofl ook fijn. Snijd de champignons in stukjes van ½ cm.
Stap 2
Verhit in een koekenpan de olie. Fruit de ui en knofl ook 1 min. Bak de champignons 4 min. op een middelhoge stand mee.
Stap 3
Schep de tomatenpuree erdoor en bak 1 min. Schenk de wijn en 150 ml water erbij. Verwarm de ragout op een lage stand 8 min. Roer af en toe.
Stap 4
Bereid intussen de polenta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Breng de champignonragout op smaak met de oregano, zout en peper.
Stap 5
Schep de polenta op 4 borden. Verdeel er de champignonragout over.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie307 kcal
- Eiwit7 g
- Koolhydraten47 g
- Vet6 gWaarvan verzadigd1 g
Trefwoorden
