Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Brownies
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Brownies
Stap 1
Smelt de pure chocolade met de boter al roerend op een lage stand.
Stap 2
Neem van de warmtebron en roer de basterdsuiker, vanillesuiker en kaneel erdoor.
Stap 3
Giet in een kom en klop tot het mengsel een beetje is afgekoeld.
Stap 4
Klop de eieren en bloem erdoor.
Stap 5
Spatel de noten en 2/3 van de witte chocolade erdoor.
Stap 6
Verwarm de oven voor op 180ºC. Vet de ovenschaal of taartvorm in en bekleed met bakpapier.
Stap 7
Giet het chocolademengsel in de vorm en schud even om luchtbellen te voorkomen.
Stap 8
Bak de brownie in de oven in 30-40 minuten gaar.
Stap 9
Neem uit de oven en laat afkoelen.
Stap 10
Smelt de rest van de witte chocolade au bain-marie en maak met behulp van een lepel strepen over de bovenkant van de brownie.
Stap 11
Laat opstijven en snijd in stukjes.
Aanvullende benodigdheden
- - lage ovenschaal
- - lage taartvorm
- - bakpapier
Voedingswaarden
- Energie200 kcal
- Eiwit4 g
- Koolhydraten15 g
- Vet14 gWaarvan verzadigd7 g
