Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Broodje rosbief met tuinerwtenspread
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Broodje rosbief met tuinerwtenspread
Stap 1
Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Snijd de bosuien in dunne ringetjes. Kook de tuinerwten 2 minuten in kokend water. Giet af en spoel onder koud stromend water.
Stap 2
Pureer het sap en de rasp met 2/3 van de tuinerwten, knoflook, het gerookt paprikapoeder, de helft van de munt en de olijfolie tot een grove spread. Voeg eventueel een extra el olijfolie toe als je spread te droog vind. Schep de bosui en de rest van de tuinerwten erdoor. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 3
Halveer de kaiserbroodjes overlangs en beleg met de erwtenspread, rosbief en de rest van de munt. Lekker met extra versgemalen peper.
Aanvullende benodigdheden
- - staafmixer met bakje
Voedingswaarden
- Energie331 kcal
- Eiwit15 g
- Koolhydraten34 g
- Vet13 gWaarvan verzadigd2 g
Trefwoorden
