Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Braadworst met gegrilde ananassalsa
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Braadworst met gegrilde ananassalsa
Stap 1
Schil de ananas en snijd in plakken van 2 cm. Halveer de rode peper in de lengte en verwijder de zaadlijsten.
Stap 2
Snijd de koriander, munt en jalapeño fijn. Rasp de schil van de limoen en pers de vrucht uit.
Stap 3
Steek de barbecue aan en gril de ananas en rode peper tot er aan beide kanten grillstrepen ontstaan.
Stap 4
Neem van de barbecue en snijd de peper fijn. Snijd de ananas in blokjes van 1/2 cm en meng met de rode peper door de koriander, munt en jalapeño.
Stap 5
Breng op smaak met de rasp en sap van de limoen en zout.
Stap 6
Gril intussen de saucijzen in circa 20 minuten rondom goudbruin en gaar. Serveer met de gegrilde ananassalsa.
Stap 7
Lekker op een pistoletje of met avocado op een tortilla.
Aanvullende benodigdheden
- - barbecue
Voedingswaarden
- Energie253 kcal
- Eiwit14 g
- Koolhydraten16 g
- Vet14 gWaarvan verzadigd5 g
Trefwoorden
