Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Bospeen wraprolletjes
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Bospeen wraprolletjes
Stap 1
Knip de bieslook fijn. Hak de verse dille fijn. Schil de wortels met een dunschiller. Schaaf 2 bospenen met een dunschiller in dunne linten en rasp de andere bospenen grof. Meng de geraspte wortel in een kom met hüttenkäse, bieslook, dille, zout en versgemalen peper.
Stap 2
Halveer de plakken kaas in de lengte en leg op elke tortilla 2 plakken kaas in de lengte naast elkaar. Schep hierop het hüttenkäsemengsel. Rol de tortilla’s stevig op. Laat ze strak verpakt in plasticfolie 1 uur in de koelkast stevig worden.
Stap 3
Verwijder de folie en snijd de wraps in rolletjes van 3 cm dik. Wikkel elk rolletje in een lint wortel en steek vast met een cocktailprikker.
