Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Boerenkoolsoep met aardappel en chorizo
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Boerenkoolsoep met aardappel en chorizo
Stap 1
Snijd de chorizo in blokjes. Snijd de knofl ook fi jn. Snijd de paprika in blokjes.
Stap 2
Verhit in een (soep)pan de olie. Bak de chorizo 4 min. op een middelhoge stand. Bak de knofl ook en paprika 2 min. mee op een lage stand.
Stap 3
Schep de boerenkool erdoor. Schenk de bouillon in de pan en breng aan de kook. Snijd de aardappelen in stukken van 2 cm en voeg toe.
Stap 4
Kook de soep op een middelhoge stand in 10 min. gaar. Breng op smaak met zout en peper.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie317 kcal
- Eiwit12 g
- Koolhydraten30 g
- Vet15 gWaarvan verzadigd5 g
Trefwoorden
