Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Bietenburger met geitenkaas
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Bietenburger met geitenkaas
Stap 1
Meng de bieten met de ui, knoflook, eieren en havermout.
Stap 2
Voeg 2/3 van de geitenkaas toe en breng op smaak met zout en peper.
Stap 3
Vorm er met vochtige handen 4 burgers van en leg ze circa 15 minuten in de diepvries.
Stap 4
Verhit de olie en bak hierin de burgers op middelhoge stand in circa 20 minuten goudbruin.
Stap 5
Serveer de plakken brood met de rucola, bietenburgers, overige geitenkaas en tomaat.
Stap 6
Bestrooi met peper.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie665 kcal
- Eiwit30 g
- Koolhydraten67 g
- Vet28 gWaarvan verzadigd9 g
Trefwoorden
