Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Biefstuk van de grill met paprikasalsa
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Biefstuk van de grill met paprikasalsa
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200ºC. Leg de paprika's, sjalotten en knoflook op een bakplaat en bestrooi met de rozemarijn, paprikapoeder, zout en peper. Giet 1 eetlepel olijfolie erover en schep alles om. Rooster hoog in de oven in circa 20 minuten goudbruin. Neem uit de oven en laat 10 minuten afkoelen.
Stap 2
Dep intussen de bief stukken goed droog met keukenpapier en bestrooi met zout en peper. Laat staan tot gebruik.
Stap 3
Snijd de geroosterde paprika, sjalotten en knoflook in kleinere stukken en meng in een kom met de peterselie, kappertjes en nog 1 eetlepel olijfolie. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 4
Rooster de biefstukken op de barbecue 12 minuten per kant. Serveer direct met de salsa. Lekker met aardappelsalade of pitabrood.
