Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Biefstuk met balsamicojus en groene groenteschotel
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Biefstuk met balsamicojus en groene groenteschotel
Stap 1
Wrijf de biefstuk rondom in met de knoflook. Strooi er peper over.
Stap 2
Snijd de lichte bladeren van de sla in reepjes.
Stap 3
Snijd de helft van de citroen in partjes en schil van de andere helft smalle reepjes van de schil.
Stap 4
Kook de peultjes, haricots verts en doperwten 3-4 minuten in water met zout.
Stap 5
Verhit 2 eetlepels olijfolie en bak hierin de hamreepjes licht krokant. Bak intussen de biefstuk in de rest van de olijfolie 2-3 minuten per kant.
Stap 6
Schep de afgegoten groenten door de ham, verwarm even, meng de munt, de slareepjes en citroenschil erdoor.
Stap 7
Schep de biefstuk uit de pan.
Stap 8
Voeg bouillon en balsamicoazijn bij het bakvet en laat dit iets inkoken. Serveer de biefstuk met de balsamicojus en de groenteschotel en garneer eventueel met partjes citroen.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie370 kcal
- Eiwit44 g
- Koolhydraten13 g
- Vet14 gWaarvan verzadigd3 g
