Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Barbecuesalade van zoete aardappel met frisse kwarksaus
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Barbecuesalade van zoete aardappel met frisse kwarksaus
Stap 1
Halveer de paprika's in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd de courgette in dikke plakken. Meng de ingrediënten voor de saus en breng op smaak met zout en peper.
Stap 2
Bestrijk de zoete aardappel, paprika en courgette met olijfolie en rooster op het rooster van de hete barbecue om en om bruin en gaar. Laat op een schaal afkoelen tot lauwwarm.
Stap 3
Schud de gegrilde groenten in een grote schaal om met de groene kruiden en artisjok. Verdeel over 4 grote borden. Schep een lepel kwarksaus erbij en serveer direct. Lekker met geroosterd pitabrood of platbrood.
Aanvullende benodigdheden
- - barbecue
Voedingswaarden
- Energie260 kcal
- Eiwit6 g
- Koolhydraten37 g
- Vet8 gWaarvan verzadigd1 g
