Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Bananenbroodwafels
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Bananenbroodwafels
Stap 1
Snijd de banaan in plakjes en houd een paar plakjes gekoeld apart ter decoratie. Prak de rest van de banaan met vork fijn in een grote kom. Mix de eieren en melk door de banaan.
Stap 2
Rasp de pure chocolade met een grove rasp en zet apart.
Stap 3
Meng in een aparte kom het meel, bloem, bakpoeder, vanillesuiker, koekkruiden en 20 gr geraspte pure chocolade.
Stap 4
Meng alle ingrediënten tot een egaal beslag. Verhit het wafelijzer en vet deze goed in met boter.
Stap 5
Schep 2 flinke lepels beslag per wafel in het wafelijzer en bak de wafels 3 tot 5 minuten tot deze mooi goudbruin van kleur zijn.
Stap 6
Serveer de wafels warm met de resterende plakjes banaan en geraspte pure chocolade.

