Aziatische groene aspergesalade
Ingrediënten
Bereidingswijze Aziatische groene aspergesalade
Stap 1
Rasp de schil van de limoenen en pers de vruchten uit. Hak 2/3 van de koriander fijn. Snijd de kipfilet in repen.
Stap 2
Meng de limoenrasp met de helft van het sap en alle gehakte koriander met 2 el olie. Meng de dressing met de kip en breng op smaak met peper en zout.
Stap 3
Roer de currypasta los met 2 el olijfolie en de rest van het limoensap.
Stap 4
Snijd de aspergetips, sugarsnaps en bosui in schuine stukken van 3 cm lang. Schil de mango, snijd het vruchtvlees rondom de pit weg en snijd in dunne plakjes.
Stap 5
Blancheer de sugarsnaps en aspergetips in een pan ruim kokend water in 2 minuten beetgaar. Giet af. Meng met de bosui, mango en de currydressing. Laat iets afkoelen.
Stap 6
Verhit een grillpan op hoog vuur en gril hierin de gemarineerde kipreepjes in 2-3 minuten per kant gaar.
Stap 7
Bestrooi de aspergesalade met de seroendeng en de overgebleven koriander. Serveer met de gegrilde kip.
Stap 8
Lekker met witte rijst en chilivlokken.
Aanvullende benodigdheden
- - Grillpan
Voedingswaarden
- Energie309 kcal
- Eiwit30 g
- Koolhydraten119 g
- Vet11 gWaarvan verzadigd5 g
Trefwoorden
