Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Aspergesalade met appel en geitenkaas
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Aspergesalade met appel en geitenkaas
Stap 1
Verdeel de rucola of sla over 4 borden.
Stap 2
Meng de ingrediënten voor de dressing.
Stap 3
Vet een grillpan in met de olie en rooster hierin de asperges rondom lichtbruin en beetgaar in ca. 5 minuten. Leg ze op de rucola.
Stap 4
Bak de bacon in de grillpan knapperig en leg de appel er even bij. Verdeel de bacon en de appel met de bosuitjes over de salade.
Stap 5
Giet de dressing erover en strooi de kaas en walnoten erop.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie320 kcal
- Eiwit13 g
- Koolhydraten14 g
- Vet23 gWaarvan verzadigd7 g
