Ga naar de hoofdinhoud

Een goed keukenmes is het halve werk

Spaar nu voor luxe Fontignac messen. Zes kwalitatieve keukenmessen voor het betere snijwerk. Schillen, snijden, snipperen, fileren of hakken; met deze Fontignac messenset wordt het allemaal nog leuker en makkelijker. Dus, chop chop naar DekaMarkt!

Uitblinker van de week: Koksmes

Perfect uitgebalanceerd met een breed, rond aflopend roestvrijstalen lemmet. Hierdoor kan je tijdens het snijden de welbekende wiegbeweging maken, zonder dat je knokkels de snijplank raken. Laat je inspireren door onderstaande recepten. Hierbij kan je het koksmes goed gebruiken.

Spaar extra snel

Bij deze producten krijg je extra zegels

Actieproducten met extra meszegel Bekijk alle producten

Zo werkt het

  • Je ontvangt t/m 30 oktober 1 meszegel bij elke 5 euro aan boodschappen.*
  • Daarnaast ontvang je extra zegels op wekelijks wisselende actieproducten.
  • Spaar 15 zegels en ontvang hoge kortingen op luxe Fontignac messen.
  • Lever je volle spaarkaarten in t/m 6 november 2021. OP = OP
  • Je ontvangt ook meszegels bij je online bestelling of onze DekaMarkt app.

*Uitgezonderd tabak, sterk alcoholische dranken, geneesmiddelen, zuigelingenvoeding t/m 6 maanden, boeken, telefoonkaarten, postzegels, cadeaukaarten en statiegeld.

Spaarkaart en app

Je kan de spaarkaart verkrijgen bij de servicebalie of kassa's in onze winkels of download de spaarkaart online.

Simpel & snel sparen met de Smaakmakers App
Download de DekaMarkt SmaakmakersApp en log in. Meld je aan voor digitaal sparen, scan je SmaakmakersPas in de (online) winkel en spaar meszegels. Bekijk jouw spaarkaarten wanneer je wilt in de app. Zodra je een volle spaarkaart hebt, kan je deze (digitaal) inwisselen voor hoge kortingen op luxe Fontignac messen.

Luxe Fontignac messenset

De luxe Fontignac messenset is zorgvuldig samengesteld, zodat je voor iedere snijklus het juiste mes binnen handbereik hebt. Alle messen zijn ergonomisch vormgegeven en perfect in balans, maar ieder mes heeft zijn eigen expertise.

Koksmes en Santoku mes

Koksmes (links): perfect uitgebalanceerd met een breed, rond aflopend roestvrijstalen lemmet. Hierdoor kan je tijdens het snijden de welbekende wiegbeweging maken, zonder dat je knokkels de snijplank raken.

Santoku mes (rechts): oorspronkelijk een Japans mes, geschikt voor snijden en fijnhakken van kruiden, groenten, vlees en vis. Het lange lemmet heeft allerlei inkepingen, ‘granton’ genoemd, waardoor ingrediënten niet blijven plakken.

Vleesmes en broodmes

Vleesmes (links): Dit mes is ideaal voor zowel het snijden als fileren van allerlei soorten vlees en vis. Met het lange en smalle, roestvrijstalen lemmet kan je het vlees soepel snijden zonder dat het blijft plakken.

Broodmes (rechts): Snijdt brood van ieder formaat in precies de lekkerste hapklare stukken. Het lange, gekartelde roestvrijstalen lemmet glijdt zelfs moeiteloos door de knapperigste broodkorst.

Maak het makkelijk

Voeg je mes toe aan je bestelling

+ 1 volle spaarkaart Bekijk alle spaaritems

Schilmes en universeel mes

Schilmes (links): Is fantastisch voor het fijnere schilwerk van groenten en fruit. Het lichte gewicht en de goede balans zorgen ervoor dat het mes altijd goed in de hand ligt en daardoor makkelijk hanteerbaar is.

Universeel mes (rechts)
: is een slag kleiner dan het koksmes en heeft oneindig veel toepassingen. Het lange lemmet heeft een groot snijoppervlak, maar is ook smal genoeg om draaiende bewegingen te maken. Voor extra nauwkeurig snijwerk.


2 steakmessen

Zijn ideaal voor het snijden van alle lekkere stukken vlees die uit de keuken komen. De perfecte aanvulling op het reguliere tafelbestek. Deze steakmessen spaar je per set van twee stuks en passen niet in het messenblok.

Spaar ook voor het messenblok

Het Fontignac messenblok biedt plek voor al jouw Fontignac keukenmessen. Door jouw messen in het messenblok te bewaren, worden ze minder snel bot, behouden ze hun kwaliteit en gaan ze langer mee.

Maak je set compleet!

De multifunctionele WMF stoompan om in te stomen, stoven, roosteren, smoren en roken. Gemaakt van Cromargan® roestvrij staal en geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Makkelijk in gebruik, eenvoudig te reinigen. Diameter: 28 cm. Met glazen deksel, geïntegreerde thermometer en stoomrek.

Veelgestelde vragen

Ontvang ik ook spaarzegels bij mijn online bestellingen?
Jazeker, ook als je jouw boodschappen laat thuisbezorgen ontvang je hierbij spaarzegels.

Kan ik extra zegels kopen?
Zegels worden enkel meegegeven bij iedere € 5,- aan boodschappen bij DekaMarkt en wekelijks wisselende actieproducten. De zegels zijn niet te koop.

Meer veelgestelde vragen.

Actievoorwaarden

Deze actievoorwaarden hebben betrekking op de spaaractie ‘Fontignac – Spaar voor luxe Fontignac messen en blink uit in de keuken’ bij DekaMarkt. Hierbij kunnen klanten sparen voor hoge korting op messen en een messenblok van het merk Home Favourites. Daarnaast kan men sparen voor een WMF Multifunctionele  Stoompan. Door deelname aan de spaaractie gaat de deelnemer akkoord met deze actievoorwaarden.

Bekijk hier de actievoorwaarden