1 de Beste Frituurvet vloeibaar 3 liter
1. 85
per 1 LT
5. 55
Omschrijving
vloeibaar frituurvet
Ingrediënten
Ingrediënten :plantaardige oliën en vetten (zonnebloemolie, palmvet), natuurlijk citroen aroma, antischuimmiddel: E900. Totaal vetgehalte :100 %.
Voedingswaarden
Voedingswaarde per 100 MLT
Energie Kilojoules (kJ) 3404
Energie Kilocalorieën (kcal) 828
Vetten (g), waarvan 92
verzadigde vetzuren (g) 17
enkelvoudig onverzadigde vetzuren (g) 29
meervoudig onverzadigde vetzuren (g) 46
transvetzuren (g) 2
Koolhydraten (g), waarvan 0
suikers (g) 0
toegevoegde suikers (g) 0
polyolen (g) 0
zetmeel (g) 0
Voedingsvezel (g) 0
Eiwitten (g) 0
Zout (g) 0
Natrium (mg) 0
Bewaaradvies
Koel, droog en donker bewaren.
Bereidingswijze
Verhit het vet tot maximaal 175°C. De temperatuur van het vet kunt u controleren door een stukje wit brood in het vet te dompelen. De temperatuur is goed zodra het brood bruin wordt. Ontdooi diepgevroren producten bij voorkeur vooraf en frituur kleine porties tegelijk, zodra het vet niet te veel afkoelt. Zorg dat de te frituren producten los van elkaar liggen. Zeef regelmatig de verbrande stukjes uit het frituurvet. Zodra het vet niet meer helder is moet het ververst worden. (Na ca. 10 bakbeurten).
Meer informatie
Afzender en adres
Vandemoortele Nederland NL B.V.
Disclaimer
DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.