Zalmfilet op huid 4 stuks
500 gMomenteel niet beschikbaar
Omschrijving
Zalmfilet met huid
Ingrediënten
Ingrediënten :Zalm (VIS) (Salmo salar, gekweekt in Noorwegen, kweekmethode: kooien). Vis afkomstig van een ASC-gecertificeerde, verantwoorde kwekerij, www.asc-aqua.org, ASC-C-00004.
Voedingswaarden
- Soort 100 GRM
- Energie Kilojoules (kJ) 747
- Energie Kilocalorieën (kcal) 179
- Vetten (g) , waarvan 11verzadigde vetzuren (g) 2.3
- Koolhydraten (g) , waarvan 0suikers (g) 0Voedingsvezel (g) 0
- Eiwitten (g) 20
- Zout (g) 0.115
Bereidingswijze
BEREIDINGSWIJZE: haal de vis uit de verpakking. Dep de vis droog en breng op smaak met peper, zout en/of kruiden. De bereidingstijden zijn mede afhankelijk van de dikte van de vis. KOEKENPAN: verhit vloeibare margarine en/of (olijf)olie en bak de zalmfilet op de huidzijde op hoge temperatuur ca. 4 minuten. Bak de andere zijde 2 minuten op matige temperatuur. OVEN (180°C): leg de filet in een ingevette ovenschaal en voeg 50 ml water of witte wijn toe. Dek de schaal af met aluminiumfolie en stoof de vis in 15-20 min gaar in een voorverwarmde oven.
Bewaaradvies
Gekoeld bewaren (max. 4°C). Zo spoedig mogelijk na aankoop consumeren, uiterlijk op de vermelde houdbaarheidsdatum, mits gekoeld bewaard (max. 4°C).
Contactgegevens
Detailresult
Antwoordnummer 309, 1940 VB Beverwijk
Antwoordnummer 309, 1940 VB Beverwijk
Disclaimer
DekaMarkt doet er alles aan om de prijs,- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. De productinformatie die wij vermelden kan in sommige gevallen afkomstig zijn van derden (producenten). Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product, want de door de producent op de verpakking vermelde informatie is doorslaggevend.
Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.