DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud

Vis Marine Vissticks 15 stuks

450 g
2. 79
f

Omschrijving

Voorgebakken, gepaneerde koolvis, diepvries.

Ingrediënten

Ingrediënten :65% Alaska KOOLVIS*, TARWEBLOEM, koolzaadolie, water, aardappelzetmeel, zout, gist, specerijen. *Alaska koolvis (Theragra chalcogramma) gevangen in: A = het Noordwestelijke deel Stille Oceaan (FAO 61) gevangen met trawlnetten of B = het Noordoostelijke deel Stille Oceaan (FAO 67) gevangen met trawlnetten. Dit product komt uit een visserij die onafhankelijk gecertificeerd is volgens de MSC-standaard voor een goed beheerde en duurzame visserij, www.msc.org/nl.

Voedingswaarden

  • Soort 100 GRM
  • Energie Kilojoules (kJ)
  • Energie Kilocalorieën (kcal)
  • Vetten (g) , waarvan
    verzadigde vetzuren (g)
  • Koolhydraten (g) , waarvan
    suikers (g)
    Voedingsvezel (g)
  • Eiwitten (g)
  • Zout (g)

Gebruiksadvies

Diepvries* (-6°C): 2-3 dagen na aankoop. Diepvries**(-12°C): 2 weken na aankoop. Diepvries***(-18°C): Tot vermelde houdbaarheidsdatum. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen. Ondanks zorgvuldig fileren kan onbedoeld een graatje in de vis zijn achtergebleven.

Bereidingswijze

Oven: Bak de bevroren vissticks in een voorverwarmde oven op 220°C voor ongeveer 15-17 minutes op een bakplaat. Draai de vissticks na ongeveer 10 minuten. Koekenpan: Bak de diepgevroren vissticks met een scheutje olie in de pan en draai om na 3-4 bakken, bak nogmaals 3-4 minuten krokant aan de andere zijde. Zorg ervoor dat de vissticks niet tegen elkaar liggen.

Bewaaradvies

Diepgevroren bewaren (-18°C). Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.

Contactgegevens

Vismarine
Postbus 80, 4153 ZH Beesd

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs,- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. De productinformatie die wij vermelden kan in sommige gevallen afkomstig zijn van derden (producenten). Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product, want de door de producent op de verpakking vermelde informatie is doorslaggevend.

Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.