Vis Marine Pangafilet 540 g
4. 98
per 1 KG
2. 69
Omschrijving
Pangasius meerval (Pangasius hypophthalmus), diepvries
Ingrediënten
Ingrediënten :Pangasius meerval (Pangasius hypophthalmus) (VIS). Deze vis is voorzien van een beschermende ijslaag voor optimaal behoud van de kwaliteit (beschermende ijslaag 10%). Gekweekt in Vietnam.
Allergie informatie
Bevat Vis
Voedingswaarden
Voedingswaarde per 100 GRM 100 GRM
Energie Kilojoules (kJ) 319
Energie Kilocalorieën (kcal) 76
Vetten (g), waarvan 1.5
verzadigde vetzuren (g) 0.7
enkelvoudig onverzadigde vetzuren (g) 0.7
meervoudig onverzadigde vetzuren (g) 0.1
transvetzuren (g) 0
Koolhydraten (g), waarvan 0
suikers (g) 0
toegevoegde suikers (g) 0
polyolen (g) 0
zetmeel (g) 0
Voedingsvezel (g) 0
Eiwitten (g) 15.5
Zout (g) 0.1
Natrium (mg) 0.04
Bewaaradvies
In vriesvak * (-6°C): enkele dagen. in vriezer ** (-12°C): 2 weken na aankoop. in vriezer *** (-18°C): ten minste houdbaar tot de op verpakking vermelde datum. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Bereidingswijze
De pangasiusfilets uit de verpakking halen en voor bereiding 24 uur in de koelkast laten ontdooien. Na ontdooien binnen 48 uur consumeren. Koekenpan: verhit vloeibare margarine of (olijf)olie en bak de pangasius gedurende 8-10 minuten. Halverwege keren. Voor consumptie volledig doorgaren. Oven (200°C): wikkel de ontdooide pangasiusfilets in aluminiumfolie en laat ze 10 tot 13 minuten garen in een voorverwarmde oven.
Meer informatie
Afzender en adres
Vismarine Postbus 80, 4153 ZH Beesd
Disclaimer
DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.