Queens Pangalicious mosterd & dille 250 g
10. 36
per 1 KG
2. 59
Omschrijving
Gemarineerde pangasiusfilet mosterd & dille, diepvries.
Ingrediënten
Pangasiusfilet (VIS) (pangasiusfilet, water, voedingszuren: E330, E332, E333, zout) 96%, MOSTERD (azijn, water, MOSTERDZAAD, zout, kurkuma, paprika, specerijen), zout, suiker, dille, witte wijn
Allergie informatie
Bevat Vis Bevat Mosterd
Voedingswaarden
Voedingswaarde per per 100g
Energie Kilojoules (kJ) 302
Energie Kilocalorieën (kcal) 72
Vetten (g), waarvan 1.1
verzadigde vetzuren (g) 0.4
Koolhydraten (g), waarvan 0.9
suikers (g) 0.8
Voedingsvezel (g) 0.2
Eiwitten (g) 14.5
Zout (g) 0.95
Verplichte vermeldingen
Wij hebben aan dit product alle zorg besteed, maar er kan - bij uitzondering - nog een enkel graatje in voorkomen. Het gemak van per stuk verpakte filet.
Bewaaradvies
Koelkast: 24 uur, Vriesvak -6°C (*): 1 week Diepvries -12°C (**): 1 maand, Diepvries -18°C (***): zie houdbaarheidsdatum. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Bereidingswijze
Ontdooi de verpakte filet in 20 minuten in koud water.Oven (voorverwarmen op 200°C, heteluchtoven 180°C): verpak de filet met een klontje boter in aluminiumfolie en verwarm 20-22 minuten. Aangegeven bereidingstijden zijn richtlijnen. Zorg ervoor dat het product goed gaar is.Koekenpan (anti-aanbak): bak de ontdooide filet in olie of boter in 2-3 minuten aan elke zijde.De visfilet kan direct uit de vriezer in de oven. Om de filet te bakken, raden we aan deze eerst in de koelkast te ontdooien of de vacuümverpakking circa 20 minuten in koud water te leggen.
Meer informatie
Afzender en adres
Queens Products B.V. Postbus 69 7050 AB Varsseveld www.queens.nl
Disclaimer
DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.