Queens Alaska koolvisfilet 375 g
8. 16
per 1 KG
3. 06
Omschrijving
ALASKA KOOLVISFILET, DIEPVRIES.
Ingrediënten
Alaska koolVISfilet (vis), Water als beschermende ijslaag.
Allergie informatie
Bevat Vis
Voedingswaarden
Voedingswaarde per per 100g
Energie Kilojoules (kJ) 318
Energie Kilocalorieën (kcal) 76
Vetten (g), waarvan 0.8
verzadigde vetzuren (g) 0.2
Koolhydraten (g), waarvan 0
suikers (g) 0
Voedingsvezel (g) 0
Eiwitten (g) 17.2
Zout (g) 0.16
Bewaaradvies
Koelkast: 24 uur • Vriesvak -6°C (*): 1 week • Diepvries -12°C (**): 1 maand • Diepvries -18°C (***): zie houdbaarheidsdatum. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen. Ten minste houdbaar tot: zie verpakking. Ingevroren op: zie verpakking.
Bereidingswijze
Laat de koolvisfilets bij voorkeur in de koelkast ontdooien en dep ze daarna droog. Bestrooi de filets met kruiden naar keuze. Koekenpan (anti-aanbak): Bak de filet in olie of boter 3-4 minuten aan elke zijde. Oven (voorverwarmen op 200°C, heteluchtoven 180°C): Verpak de filet met een klontje boter in aluminiumfolie en verwarm 15-18 minuten. Aangegeven bereidingstijden zijn richtlijnen. Zorg ervoor dat het product goed gaar is. Wij hebben aan dit product alle zorg besteed, maar er kan - bij uitzondering - nog een enkel graatje in voorkomen.
Meer informatie
Afzender en adres
Queens Products B.V. Postbus 69 7050 AB Varsseveld www.queens.nl
Disclaimer
DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.