DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud

Wagner Sensazione pizza mozzarella

350 g
3. 49
f

Omschrijving

Pizza met 1% olijfolie, belegd met mozzarella en kerstomaten, diepgevroren.

Ingrediënten

INGREDIËNTEN: TARWEmeel, mozzarella (MELK) (21%), gepelde gehakte tomaten (17%), kerstomaten (10%), water, zuurdesem (3%) (water, TARWEmeel, ROGGEmeel), extra olijfolie verkregen bij de eerste persing (1%), zout, kruiden en specerijen, gist, TARWEmeel (voorverstijfseld), suiker, moutmeel (GERST, TARWE), stabilisator: guarpitmeel, zetmeel, erwteneiwit,TARWEzetmeel. BEVAT MOGELIJK: EI, VIS, LUPINE, SELDERIJ, MOSTERD EN SOJA.

Voedingswaarden

  • Soort 100 GRM
  • Energie Kilojoules (kJ) 897
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 213
  • Vetten (g) , waarvan 7.0
    verzadigde vetzuren (g) 3.2
  • Koolhydraten (g) , waarvan 26.3
    suikers (g) 2.9
    Voedingsvezel (g) 2.0
  • Eiwitten (g) 10.2
  • Zout (g) 1.1

Bereidingswijze

Bereidingsinstructies voor conventionele oven: 1. Verwarm de oven voor op 230°C. 2. Haal de pizza uit de vriezer en verwijder de folie. 3. Leg de pizza op een rooster in het midden van de oven. Bak niet meer dan 1 pizza tegelijk. 4. Bak de pizza in de oven op 230°C met boven-/onderwarmte gedurende minimaal 13 minuten. De kaas moet gesmolten zijn en de randen moeten goudbruin zijn. Het toevoegen van extra toppings kan een aanpassing van de baktijd vereisen. 5. Laat de pizza minstens 1 minuut afkoelen vooraleer op te dienen. Smakelijk! De Pizza niet consumeren zonder volledig door te bakken. Gebruik geen magnetron of andere verwarmingsmethoden. Indien de pizza wordt bewaard zonder doos, bewaar dan de bereidingsinstructies op de verpakking en volg deze zorgvuldig op om ervoor te zorgen dat de pizza gaar is.

Bewaaradvies

Bij -18°C (***vak of diepvriezer) ten minste houdbaar tot einde: zie zijkant.

Contactgegevens

Nestlé Nederland
Nestlé Wagner GmbH, In den Schemeln 4, D-66620 Nonnweiler

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs,- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. De productinformatie die wij vermelden kan in sommige gevallen afkomstig zijn van derden (producenten). Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product, want de door de producent op de verpakking vermelde informatie is doorslaggevend.

Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.